Events Word lid

sluiten

Kijken, ruiken en proberen, gewoon thuis

Fotografie: John Wiersma

terug naar alle artikelen

image

Haar dynamische en smakelijke kookworkshops voor teams staan noodgedwongen even in de koelkast, maar stilzitten past niet bij Gülnur Nielen-Saridayi. Ze ontwikkelde in korte tijd een aantal nieuwe concepten om met Pure Food & Pure Taste zichtbaar te blijven voor bestaande en nieuwe klanten. Haar Online Kookworkshop wordt zeker een hit en met de gezins-Mezzeschaal brengt ze de Mediterrane zon gewoon bij je thuis.

“Mijn grootste plezier zit in live-cooking, het contact met mijn gasten en van gasten onderling. Mensen blij maken met eten bereiden én er samen van genieten. Dat drijft mij. Daar passen de gezins-Mezzeschalen prima bij. Die laten familie en vrienden ook bij elkaar bezorgen. ‘Alsof ik even op vakantie was!’, poste een blije ontvanger laatst online. Daar doe ik het voor.”

Na wat puzzelwerk voldoet Pure Home Cooking inmiddels ook aan Gülnur’s verbindende concept. “Iedereen kookt in zijn eigen, vertrouwde keuken. Online zijn we met elkaar verbonden. Ik stuur alle deelnemers een dag van tevoren een link met uitnodiging en zeg: ‘Tot straks!’. Dan bezorg ik bij iedereen persoonlijk een box met ingrediënten. Zo heb ik toch persoonlijk contact én houd ik controle over de kwaliteit van de ingrediënten. Dit voelt goed. Het is geven en nemen. Ik kook samen met hen en zij helpen mij door me te taggen op sociale media. Zo krijg ik extra volgers en blijf ik zichtbaar. Mijn volgende stap is dit uitrollen voor kookclubs en teams.”

Mensen vragen haar regelmatig, welke keuken kook je? “Ik combineer de spijzen van mijn oma en mijn moeder met mijn eigen ideeën over de Turkse keuken én de keukens van Spanje en Italië. Steeds wat nieuws uitproberen door te kijken, ruiken en proeven. Wat voor keuken krijg je dan? De Gülnur-keuken! ”

Tags

delen

Pure Food & Pure Taste

0641986438

www.purefoodandpuretaste.nl Lees meer >

Ook interessant

Business as unusual in HUP in Mierlo
Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar.
Cookaholics: persoonlijke aanpak leidt naar unieke beleving
“Wij kijken naar de wensen van onze opdrachtgevers en adviseren en verrassen hen vanuit onze expertise. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de gasten die het event bezoeken”, zegt Gijs van der Velden van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk.
En nu klappen voor de horeca
Het grote einde komt in zicht! Geloof het of niet, lach het weg of lig er wakker van, maar ik ben ervan overtuigd. Het is echt zover. Ik bedoel niet dat de wereld zal vergaan. Ook niet dat Willem 2 stopt met degradatievoetbal. Zelfs niet dat Gordon echt gaat stoppen met zingen. Ik bedoel het definitieve einde van die k*t corona.
Gendersteyn houdt gasten vitaal
Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit?