Events Word lid

sluiten

Gendersteyn houdt gasten vitaal

Fotografie: John Wiersma

terug naar alle artikelen

image

Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit? In het groen ontspannen we namelijk makkelijker, we voelen ons prettiger en komen tot rust. Daarom is Golfclub Gendersteyn de ideale omgeving om te sporten, beslissen, vieren, promoten, netwerken, opleiden en ontspannen.

Onder de rook van Eindhoven en middenin het Brabantse land. Een meer dan gastvrije golfaccommodatie met maar liefst 25 uitdagende holes. Met 2 volwaardige championship courses en een verrassende 7 holes blauwe lus is Gendersteyn voor elke golfer een verrassende golfbaan. Maar ook een gezellige golfclub!. Want grote werkgevers zoals ASML, VDL, de High Tech Campus en Maxima Medisch Centrum liggen op een steenworp afstand. Wilt u golfen in de regio Eindhoven? Ontdek de mooie golfbanen van BurgGolf.

Golfbaan Manager Wim van Middelaar: “Golf spelen in welke vorm dan ook ligt het meest voor de hand, maar we kijken graag verder dan het gebruikelijke. Hoe heerlijk is het om buiten te vergaderen, team buildings activiteiten te organiseren of een gezellig personeels- of familiefeest te geven. Je kunt hier ook heerlijk wandelen. Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van de golfclub.

Welkom bij BurgGolf; zo kan het ook!

 

Tags

delen

BurgGolf Gendersteyn

Locht 140
5504RP Veldhoven
040-2300131

www.burggolf.nl/golfbanen/gendersteyn-veldhoven/ Lees meer >

Ook interessant

Business as unusual in HUP in Mierlo
Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar.
Cookaholics: persoonlijke aanpak leidt naar unieke beleving
“Wij kijken naar de wensen van onze opdrachtgevers en adviseren en verrassen hen vanuit onze expertise. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de gasten die het event bezoeken”, zegt Gijs van der Velden van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk.
En nu klappen voor de horeca
Het grote einde komt in zicht! Geloof het of niet, lach het weg of lig er wakker van, maar ik ben ervan overtuigd. Het is echt zover. Ik bedoel niet dat de wereld zal vergaan. Ook niet dat Willem 2 stopt met degradatievoetbal. Zelfs niet dat Gordon echt gaat stoppen met zingen. Ik bedoel het definitieve einde van die k*t corona.
Grand Café Esplanade, de huiskamer van Tilburg University
Grand Café Esplanade heeft een metamorfose ondergaan. Midden in coronatijd verlengde Bonheur Horeca Groep de exploitatie met Tilburg University en stelde zichzelf een aantal doelen. Die zijn in sneltreinvaart waargemaakt.