Events Word lid

sluiten

Business as unusual in HUP in Mierlo

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar. Last but not least is er een heuse glijbaan in de lobby, bewust vanaf het vergadergedeelte: ‘De snelste weg naar je lunch’.

Dat past precies bij de energie en filosofie van HUP, aldus de enthousiaste accountmanager zakelijke markt Marlou Stijnen: “‘HUP staat voor ‘activeren en motiveren van elkaar’. Je kunt bij ons overnachten, sporten, bowlen en grillen, vergaderen en relaxen in de sauna of het zwembad. Het DNA van HUP bestaat uit: actief, beleving, stimuleren. We focussen ons dan ook niet op doelgroepen, maar op levensstijlen. De (lokale) sporters, vergadergasten, fun families en energieke koppels, die leuke dingen willen ondernemen tijdens een vergadering of weekendje weg.

"We focussen ons op levensstijlen"

Bij HUP doe je ‘business as unusual’, zoals in de ballenbak waar je met een groepje kunt vergaderen. Maar ook in de net even anders ingerichte vergaderruimtes. HUP biedt ruimtes voor kleine teams tot aan groepen van 600 personen. Marlou: “Voor het zakelijk segment hebben we de doorvertaling gemaakt naar vitaliteit, team performance en mentale veerkracht. In de HUP Academy connecten we topsport aan bedrijven, met onder meer inspiratiesessies, motivational speakers en trainingen voor duurzame gedragsverandering. Voor teambuildingsactiviteiten hebben wij hier binnen en buiten legio mogelijkheden. Net wat je wil en hoe sportief een groep is. Er is van alles mogelijk.”

Tags

delen

Ook interessant

Cookaholics: persoonlijke aanpak leidt naar unieke beleving
“Wij kijken naar de wensen van onze opdrachtgevers en adviseren en verrassen hen vanuit onze expertise. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de gasten die het event bezoeken”, zegt Gijs van der Velden van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk.
En nu klappen voor de horeca
Het grote einde komt in zicht! Geloof het of niet, lach het weg of lig er wakker van, maar ik ben ervan overtuigd. Het is echt zover. Ik bedoel niet dat de wereld zal vergaan. Ook niet dat Willem 2 stopt met degradatievoetbal. Zelfs niet dat Gordon echt gaat stoppen met zingen. Ik bedoel het definitieve einde van die k*t corona.
Gendersteyn houdt gasten vitaal
Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit?
Grand Café Esplanade, de huiskamer van Tilburg University
Grand Café Esplanade heeft een metamorfose ondergaan. Midden in coronatijd verlengde Bonheur Horeca Groep de exploitatie met Tilburg University en stelde zichzelf een aantal doelen. Die zijn in sneltreinvaart waargemaakt.