Events Word lid

sluiten

Cookaholics: persoonlijke aanpak leidt naar unieke beleving

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

“Wij kijken naar de wensen van onze opdrachtgevers en adviseren en verrassen hen vanuit onze expertise. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de gasten die het event bezoeken”, zegt Gijs van der Velden van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk. Het bedrijf verzorgt bij wedstrijden, feesten, partijen en andere evenementen de catering in de zakelijke ruimtes van het Mandemakers Stadion. Maar ook op locatie vinden uitdaging, creativiteit en gastvrijheid van Cookaholics hun weerslag in diners, presentaties en events zowel in zakelijke als in de privésfeer.

"We hebben in het Mandemakers Stadion volop faciliteiten om onze opdrachtgevers en hun gasten optimaal van dienst te kunnen zijn." Of het nu een feest, een presentatie, vergadering of de jaarlijkse RKC Charity is, vier of honderden gasten zijn: Cookaholics staat voor creativiteit, originaliteit, een persoonlijke aanpak en uiteraard maatwerk. Maar ook buiten het stadion zorgt Cookaholics voor een perfecte culinaire invulling en een aansprekende aankleding van feest of presentatie. Gijs noemt als referenties de Efteling, cosmeticamerk Rituals maar ook de promotie van een nieuwe Porsche.

Gijs en zijn team hebben met een overspanning van vijf jaar een stip op de horizon gezet. "Uitgangspunt is investeren in zowel kennis als personeel. We willen als totaal-aanbieder van culinaire evenementen, feesten en events nog beter worden. Ook op creatief vlak." De gasten van Netwerk Brabant gaan dat in maart ervaren tijdens het Brabants Netwerkdiner. "Verfijnde culinaire verrassingen in een sfeervolle setting in ons restaurant." Ook in dat contact legt Cookaholics het oor te luisteren en acteert, in combinatie met de eigen expertise, naar de wensen van het Netwerk-team. "Het is oh zo belangrijk om de achtergrond en de intentie van de opdrachtgever en zijn gasten te kennen. Pas dan kun je voor iedereen een unieke beleving creëren. Op het einde van een diner, presentatie, jubileum of een personeelsfeest moet iedereen met een goed gevoel huiswaarts keren. Pas dan zijn óók wij tevreden."

Tags

delen

Cookaholics

Akkerlaan 2
5143 ND Waalwijk
085-2736709

www.cookaholics.nl Lees meer >

Ook interessant

Business as unusual in HUP in Mierlo
Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar.
En nu klappen voor de horeca
Het grote einde komt in zicht! Geloof het of niet, lach het weg of lig er wakker van, maar ik ben ervan overtuigd. Het is echt zover. Ik bedoel niet dat de wereld zal vergaan. Ook niet dat Willem 2 stopt met degradatievoetbal. Zelfs niet dat Gordon echt gaat stoppen met zingen. Ik bedoel het definitieve einde van die k*t corona.
Gendersteyn houdt gasten vitaal
Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit?
Grand Café Esplanade, de huiskamer van Tilburg University
Grand Café Esplanade heeft een metamorfose ondergaan. Midden in coronatijd verlengde Bonheur Horeca Groep de exploitatie met Tilburg University en stelde zichzelf een aantal doelen. Die zijn in sneltreinvaart waargemaakt.