Events Word lid

sluiten

Hospitality Hands staat borg voor gastvrije handen

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Natuurlijk houdt Lisette Veenstra-Goos evenementen in de Oude Kerk in Dongen maar ook haar Hospitality Hands krijgt van de actieve onderneemster alle aandacht. “Gastvrije handen met het juiste gevoel en de daarbij passende uitstraling.”

Die uitspraak zegt alles over de aanpak van Hospitality Hands. “Ik leende weleens personeel uit aan collega’s, die daar om verlegen zaten. Het mondde uit in steeds meer vraag naar goed horecapersoneel.” Lisette heeft het geprofessionaliseerd in een bedrijf dat in de driehoek Breda/ Tilburg/Den Bosch evenementen, festivals, privé- en bedrijfsfeesten en cateraars voorziet van horecapersoneel. Vanzelfsprekend gaat Lisette daarbij niet over een nacht ijs. “Wensen worden met de opdrachtgever duidelijk doorgesproken zodat er personeel staat dat qua uitstraling en attitude aansluit bij het evenement of feest.”

Lisette kent de personeelsnood in de horeca en ervaart dat ze met Hospitality Hands daar invulling aan kan geven. Studenten maar ook dames die graag een centje bijverdienen, noemt ze onder meer als kandidaten voor de inzet. “Nee, ze worden niet zo maar op een feest geplaatst. Er gaat een intakegesprek aan vooraf. Bovendien gaan ze eerst aan de slag in de Oude Kerk zodat ik kan zien of ze de juiste gastvrijheid etaleren en het daarbij behorende gevoel voor het werk uitstralen.” Soms ‘last minute’ dan weer op een langere termijn gepland. “Het is in de horeca immers hollen en stilstaan.” Lisette werkt samen met een bureau in Den Bosch en dat vraagt om een flinke pool met kwaliteitspersoneel. De Oude Kerk blijft uiteraard het decor voor (bedrijfs-)feesten, jubilea en trouwerijen (capaciteit 200 gasten). Het is dé trouwlocatie van de gemeente Dongen, benadrukt Lisette.

 

Tags

delen

GOOS! Evenementen Organisatie

Mgr. Schaepmanlaan 53
5103BB Dongen
0162-312884

www.goosevenementen.nl/ Lees meer >

Ook interessant

Business as unusual in HUP in Mierlo
Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar.
Cookaholics: persoonlijke aanpak leidt naar unieke beleving
“Wij kijken naar de wensen van onze opdrachtgevers en adviseren en verrassen hen vanuit onze expertise. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de gasten die het event bezoeken”, zegt Gijs van der Velden van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk.
En nu klappen voor de horeca
Het grote einde komt in zicht! Geloof het of niet, lach het weg of lig er wakker van, maar ik ben ervan overtuigd. Het is echt zover. Ik bedoel niet dat de wereld zal vergaan. Ook niet dat Willem 2 stopt met degradatievoetbal. Zelfs niet dat Gordon echt gaat stoppen met zingen. Ik bedoel het definitieve einde van die k*t corona.
Gendersteyn houdt gasten vitaal
Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit?