Events Word lid

sluiten

"Een duurzame relatie wint altijd"

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Hotel Princeville is onderdeel van het familiebedrijf Van der Valk, gerund door de familie Wohrmann. “We hebben alles onder één dak”, vertelt Kees Zuidema, de trouwe werknemer van Hotel Princeville. “We zijn voor 75% een zakenhotel. Buiten de hotelkamers hebben we ook 24 vergaderzalen, een bar en een restaurant. Daarnaast liggen we ook nog eens aan de snelweg en dicht aan de grens bij België. Dat maakt ons de ideale locatie om samen te komen.”

Duurzame relaties: dat is pas slim ondernemen

..zegt Kees. “Ik ben iemand van de langetermijnrelatie. Het omgaan met mensen is altijd een rode draad in mijn carrière geweest. Ik heb een commerciële functie, maar zet eerlijkheid altijd op de eerste plaats. We hebben een vaste club met gasten die om die reden ook terugkomen. Bij ons weet je wat je kunt verwachten en dat schept vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat een duurzame relatie altijd wint.”

De nieuwe generatie

“Sinds kort zijn ook Lars en Jessica Wohrmann binnen het familiebedrijf aan het werk. Zowel vóór als áchter de schermen. Lars operationeel, loopt door alle zaken heen en zorgt dat alle pionnen op de goede plaats staan. Jessica is voornamelijk bezig met de marketing en toont hierin veel lef. Zo heeft ze bijvoorbeeld een Sinterklaas ingehuurd om brunches langs de huizen te brengen”, zegt Kees trots. “Vanaf januari gaan we ook weer renoveren en dan zijn we het nieuwste en hipste hotel van Breda.”

Tags

delen

Ook interessant

Business as unusual in HUP in Mierlo
Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar.
Cookaholics: persoonlijke aanpak leidt naar unieke beleving
“Wij kijken naar de wensen van onze opdrachtgevers en adviseren en verrassen hen vanuit onze expertise. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de gasten die het event bezoeken”, zegt Gijs van der Velden van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk.
En nu klappen voor de horeca
Het grote einde komt in zicht! Geloof het of niet, lach het weg of lig er wakker van, maar ik ben ervan overtuigd. Het is echt zover. Ik bedoel niet dat de wereld zal vergaan. Ook niet dat Willem 2 stopt met degradatievoetbal. Zelfs niet dat Gordon echt gaat stoppen met zingen. Ik bedoel het definitieve einde van die k*t corona.
Gendersteyn houdt gasten vitaal
Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit?