Events Word lid

sluiten

Autoverhuur Ad Melissant voor mobiliteit in de ruimste zin van het woord

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Bijna 50 jaar voorziet het oer-Tilburgse bedrijf in de stad en ver daarbuiten in Autoverhuur en Shortlease. “Verhuur van personenauto’s, personenbussen en bestelwagens in alle maten en soorten, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt”, benadrukt de Commercieel Manager.

De naam INQAR Autoverhuur Ad Melissant staat voor flexibiliteit, service, snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding. Het bedrijf staat bekend als betrouwbare partner in het bieden van duurzame mobiliteit waarbij een optimaal serviceniveau centraal staat. Dat alles met de door de gemeente geëiste vergunning op zak. “Wij acteren daar naar en dat betekent onder meer het uitsluiten van contante betalingen.”

Uitersten

“Wat wij op het gebied van mobiliteit kunnen betekenen voor het bedrijfsleven is enorm.” Als voorbeeld neemt Cristian de Poot een bakwagen met laadlift. Maar een directeur kunnen we ook (tijdelijk) helpen aan een luxe bolide.” Hij noemt bewust twee uitersten om het speelveld waarop INQAR Autoverhuur Ad Melissant acteert, te schetsen. De autoverhuurder neemt een belangrijke rol in als het gaat om advies, handelingssnelheid en innovatie.

Behoeften

Daar komt bij dat op het gebied van behoeften INQAR Autoverhuur Ad Melissant uiterst flexibel is. “Kortlopende contracten. Inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften. Dag-, maand- en jaarcontracten en levering op locatie, ook voor particulieren, vinden we allemaal vanzelfsprekend.” Het wagenpark van INQAR Autoverhuur Ad Melissant omvat zo’n 200 auto’s waarvan 65 procent personenauto’s. Rijk uitgerust en in alle vormen en maten zijn belangrijke eigenschappen van het mobiliteitsaanbod. Dat zoveel mensen van buiten Tilburg en de regio bij INQAR Autoverhuur Ad Melissant aankloppen, schrijft Cristian de Poot toe aan de service en de daar uit voortvloeiende mond tot mond-reclame. “Onze tevreden huurders zijn de beste reclame. Ook volgen we nauwgezet de ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt, want verandering is vooruitgang. Juist in een veranderende markt.”

Tags

delen

Inqar Ad Melissant

Heieinde 14
5047SX Tilburg
013-5431564

www.admelissant.nl Lees meer >

Ook interessant

Emissieloos moet stad schoon en aantrekkelijk houden
“We moeten naar emissieloos vervoer. Batterij-elektrisch ligt het meest voor de hand.” Oscar Dusschooten kijkt kort voor dat hij afzwaait als wethouder van Tilburg even terug maar vooral vooruit.
Zet een dikke vette streep onder je leasecontract
Lease je zakelijk een auto of bedrijfsbus, maar staat deze al een tijdje stil? Ben je werknemer en voornemens van baan te wisselen, maar heb je een leaseauto met meeneemverplichting wat voelt als een blok aan je been? Staat jouw zakelijke leaseauto stof te vangen omdat de dure afkoop van het contract je tegenhoudt de auto weg te doen? Geen paniek!
Alle bedrijfsonderdelen versterken elkaar met een doel: tevreden klanten
“De coronaperiode vraagt wat improvisatie en flexibiliteit, maar we mogen niet klagen.” Een understatement uit de mond van Hans Pruijmboom van Louwman Mercedes-Benz.
De autoshowroom van morgen is uitnodigend, interactief én dichtbij
Met de veranderende wensen van zakelijke én particuliere autorijder verandert ook de functie van de autodealer. Autobedrijf Van Den Udenhout speelt hier onder andere op in met een interactieve showroom, waar klanten eenvoudig en op maat hun droomauto kunnen configureren.