Events Word lid

sluiten

Zet een dikke vette streep onder je leasecontract

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Lease je zakelijk een auto of bedrijfsbus, maar staat deze al een tijdje stil? Ben je werknemer en voornemens van baan te wisselen, maar heb je een leaseauto met meeneemverplichting wat voelt als een blok aan je been? Staat jouw zakelijke leaseauto stof te vangen omdat de dure afkoop van het contract je tegenhoudt de auto weg te doen? Geen paniek! Stephan den Herder van  koopjeleaseaf.nl verlaagt de afkoopsom van jouw leasecontract. Hoe Stephan dat doet? Dat legt hij je graag uit.

Een persoonlijke frustratie

“Ik heb zelf jarenlang bij verschillende leasemaatschappijen gewerkt”, begint Stephan te vertellen. “Ik moest altijd het ‘slechtnieuwsgesprek’ voeren bij een afkoop. En zoals je je kunt voorstellen was dat geen pretje. Ik wist dat het anders kon en wilde deze mensen graag helpen. Want wist je dat de gemiddelde afkoopsom van een leasecontract €10.000 is? Tienduizend euro! Eigenlijk is koopjeleaseaf.nl dus ontstaan uit een persoonlijke frustratie. Ik neem de leaseauto van de leasemaatschappij over om hem vervolgens weer in de markt te zetten. Daarmee verlaag ik de afkoopsom. Dat is wat ik feitelijk doe”, legt de ambitieuze ondernemer uit.

Hoe het werkt

“Eigenlijk is het heel simpel. We beginnen met een quickscan. Daarbij vult de klant een aantal gegevens in over het leasecontract en de auto. Aan de hand van deze scan kijk ik of er ruimte zit om het contract over te nemen. Is dit het geval, dan vraag ik de klant om de volledige aanvraag in te vullen. Binnen één werkdag kom ik met een voorstel. Is het voorstel akkoord? Dan kan de klant zijn auto inleveren bij één van de ruim 10 locaties door heel het land. Als aan alle voorwaarden is voldaan, wordt de overnameprijs door koopjeleaseaf.nl betaald aan de leasemaatschappij”, legt Stephan uit. Ik blij én de klant blij.

Onafhankelijk bemiddelaar

“Naast dat we mensen helpen om van hun contract af te komen, zetten we ook nieuwe contracten in. Met LeaseHerder – mijn andere onderneming – vergelijken en adviseren we leaseoffertes voor het mkb. Door schaalgrootte kunnen we scherp aanbieden. Maar we houden natuurlijk altijd onze persoonlijke service en aandacht.”

Fotografie: Peter Jan Fernhout | XziXzi Photography

Tags

delen

Leaseherder

Claudius Prinsenlaan 12
4811 DK Breda
06-25428673

www.leaseherder.nl Lees meer >

Ook interessant

Emissieloos moet stad schoon en aantrekkelijk houden
“We moeten naar emissieloos vervoer. Batterij-elektrisch ligt het meest voor de hand.” Oscar Dusschooten kijkt kort voor dat hij afzwaait als wethouder van Tilburg even terug maar vooral vooruit.
Alle bedrijfsonderdelen versterken elkaar met een doel: tevreden klanten
“De coronaperiode vraagt wat improvisatie en flexibiliteit, maar we mogen niet klagen.” Een understatement uit de mond van Hans Pruijmboom van Louwman Mercedes-Benz.
De autoshowroom van morgen is uitnodigend, interactief én dichtbij
Met de veranderende wensen van zakelijke én particuliere autorijder verandert ook de functie van de autodealer. Autobedrijf Van Den Udenhout speelt hier onder andere op in met een interactieve showroom, waar klanten eenvoudig en op maat hun droomauto kunnen configureren.
Duurzaam autorijden is voor mannen
Als je columns over mobiliteit gaat schrijven weet je een ding heel zeker.. Met regelmaat moet het over duurzaam, CO2, broeikas, uitstoot, roetdeeltjes en ander milieubelastend geneuzel gaan. Geneuzel? Jazeker!