Events Word lid

sluiten

De autoshowroom van morgen is uitnodigend, interactief én dichtbij

terug naar alle artikelen

image

Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Oss, Son en Veghel. In Den Bosch wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuwe showroom, die aanzienlijk kleiner zal worden dan zijn voorganger

“Een resultaat van onze Pop-Up Citystore in het voormalige pand van V&D in hartje stadcentrum Den Bosch, dat ons belangrijke inzichten voor de toekomst heeft gegeven”, vertelt directeur Kurt Verhees. “Bezoekers konden hier niet alleen kennismaken met een geselecteerd aanbod producten en diensten van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi, maar ook digitaal hun eigen auto samenstellen, hun (privé)leaseprijs berekenen én direct een proefrit maken. Een dienstverlening die we de komende jaren verder uitbouwen in onze showrooms, waar verkoop, onderhoud en service nog meer geclusterd zullen worden. Met slechts één aanspreekpunt voor de klant. Maar ook door onderhoud en service zo dicht mogelijk bij de klant uit te voeren. Op verschillende strategische plekken in ons verzorgingsgebied hebben we Bring Me drop off-/pick-up points geplaatst, waar klanten eenvoudig hun auto kunnen brengen, ophalen en vervangend vervoer kunnen meenemen. Waarmee we klanten maximaal ontzorgen. Daarbij zijn we onlangs een Free to Go proef gestart op Strijp-S; een nieuw mobiliteitsconcept waarbij mensen flexibel en snel auto’s kunnen delen.”

‘Wij maken van auto’s kijken een nieuwe beleving’

Op dit moment onderzoekt Van den Udenhout tevens de mogelijkheden voor twee nieuwe, definitieve Pop-Up stores op strategische plekken in Eindhoven en Den Bosch. “Waarmee we van auto’s kijken een nieuwe beleving willen maken, als onderdeel van de totale dagbesteding van mensen”, vertelt Verhees. “Door naast een wisselend assortiment auto’s ook goede horecavoorzieningen, verkoop van fietsen en verkoop van luxe sportartikelen aan te bieden, wordt de drempel om regelmatig binnen te stappen aanzienlijk verlaagd.”

Tags

delen

Ook interessant

Emissieloos moet stad schoon en aantrekkelijk houden
“We moeten naar emissieloos vervoer. Batterij-elektrisch ligt het meest voor de hand.” Oscar Dusschooten kijkt kort voor dat hij afzwaait als wethouder van Tilburg even terug maar vooral vooruit.
Zet een dikke vette streep onder je leasecontract
Lease je zakelijk een auto of bedrijfsbus, maar staat deze al een tijdje stil? Ben je werknemer en voornemens van baan te wisselen, maar heb je een leaseauto met meeneemverplichting wat voelt als een blok aan je been? Staat jouw zakelijke leaseauto stof te vangen omdat de dure afkoop van het contract je tegenhoudt de auto weg te doen? Geen paniek!
Alle bedrijfsonderdelen versterken elkaar met een doel: tevreden klanten
“De coronaperiode vraagt wat improvisatie en flexibiliteit, maar we mogen niet klagen.” Een understatement uit de mond van Hans Pruijmboom van Louwman Mercedes-Benz.
Duurzaam autorijden is voor mannen
Als je columns over mobiliteit gaat schrijven weet je een ding heel zeker.. Met regelmaat moet het over duurzaam, CO2, broeikas, uitstoot, roetdeeltjes en ander milieubelastend geneuzel gaan. Geneuzel? Jazeker!