sluiten

Nieuws

B-Talented nieuwe business partner Midpoint Brabant
B-Talented HRM Adviespartner heeft zich als business partner verbonden aan Midpoint Brabant, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie.
5 juni – Beyond Limits: Quantum Strategies for Future Leaders
In een maatschappij die voortdurend in transitie is, sta je als leidinggevende voor de uitdagende taak om je aan te passen aan een snel veranderend landschap. Je wordt geconfronteerd met toenemende druk om duurzame groei te realiseren, terwijl je tegelijkertijd moet omgaan met complexe uitdagingen zoals technologische disruptie, veranderende marktdynamiek, medewerkersbeleving en maatschappelijke verwachtingen.
Hoefnagels viert 140-jarig bestaan
Hoefnagels Fire Safety uit Tilburg is een familiebedrijf met een historie die teruggaat tot het jaar 1884. Op 27 februari doet het bedrijf de aftrap van het kroonjaar, samen met alle medewerkers.
Van Mossel Automotive Group actief als E-Mobility Service Provider (eMSP) met Van Mossel Energie
Van Mossel Automotive Group heeft aangekondigd dat het nu officieel een E Mobility Service Provider (eMSP) is geworden. Vanuit het onderdeel ‘Van Mossel Energie’ worden nu naast laadpalen, ook laadpassen en abonnementen aangeboden, ondersteund met een bijbehorende applicatie. Deze is voor zowel particuliere als zakelijke klanten beschikbaar.