Events Word lid

sluiten

Eindeloos genieten, elke dag weer…

terug naar alle artikelen

image

Ook wij genieten dagelijks van onze mooie collectie Starline Monoblock® inbouwzwembaden en ergonomische Spa’s. Frank Roosen, die in 2009 heeft besloten om zich volledig te gaan focussen op het aanleggen van zwembaden heeft zijn bedrijf door de jaren heen uitgebouwd tot een van de meest gewaardeerde zwembadbouwers in Zuid Nederland. Begonnen met bouwkundige zwembaden en sinds 2014 officiële dealer van het prestigieuze merk Starline. Sinds begin dit jaar exploiteert Starline Zuid de showroom in Valkenswaard, vanuit hier kunnen klanten zich laten inspireren en informeren.

Hoe werkt dat nou eigenlijk, zo’n zwembad…

Bij de aanschaf van een privézwembad komt meestal veel kijken. Het team van Starline Zuid zorgt ervoor dat uw droom op de juiste manier verwezenlijkt wordt. Natuurlijk is het belangrijk dat het complete traject – van advies tot en met oplevering - zo optimaal mogelijk verloopt. U kunt dit met een gerust hart aan hen overlaten. Als u de beslissing eenmaal heeft genomen mag u erop vertrouwen dat u daarna eindeloos kunt genieten.

Wij begeleiden u in alle fasen, van de eerste ontwerpschets tot en met het opleveren van uw zwembad of whirlpool. Er wordt gelet op relevante details zoals gebruiksgemak, ergonomie en natuurlijk ook beleving. Die moet gewoon optimaal zijn. Ook adviseren wij u over diverse accessoires, zoals de Roldeck afdekking. Dat kan een extra bijdrage leveren aan het comfort en de veiligheid in en rondom uw zwembad.

De Starline Zwembaden collectie

De inspirerende zwembadlijn kent zes verschillende modellen met unieke eigenschappen: Nexxt Line, Nova Line, Dynamic Line, Carré Line, Romana Line en Ergonomic Line. De voorgevormde, duurzame Monoblock zwembaden van Starline zijn altijd bijzonder van ontwerp. In elk geval kunnen deze voorgevormde, kunststof composiet zwembaden sneller worden gebouwd en afgewerkt dan traditionele zwembaden.

Elk Monoblock-zwembad is vervaardigd uit één stuk duurzaam kunststof composiet en beschikt over haar eigen karakteristieke vorm en eigenschappen. Wat spreekt u het meest aan? Bijvoorbeeld een overlopende waterlijn of hoge waterlijn, een gecentreerd startblok of een specifieke stijl, een compacte vorm of puur comfort?

Een showroom die inspireert…

Bij het kiezen voor een zwembad zijn er verschillende keuzes die gemaakt moeten worden, denk hierbij aan de ligging in uw tuin en natuurlijk uw persoonlijke wensen. In onze showroom in Valkenswaard liggen drie zwembaden en kunnen we u alle mogelijkheden laten zien, van accessoires tot en met kleur. Kom dus gerust een keer in onze showroom en laat u informeren en inspireren. Uw persoonlijke adviseur staat graag voor u klaar om de mogelijkheden uitgebreid door te nemen.

Fotografie: XziXzi | Beeldmakers

 

 

Tags

delen

Ook interessant

De Glascentrale ziet vanuit duurzaam pand vraag naar glas toenemen
Arno Spierings van De Glascentrale in Tilburg heeft geen spijt van de verhuizing van zijn bedrijf drie jaar geleden. Qua ruimte, logistiek en op het gebied van energieverbruik werden er grote stappen voorwaarts gezet. “Eigenlijk zou het magazijn best wat groter mogen zijn...”
Crown Business Center realistisch over energiemaatregelen
Het moderne Crown Business Center in Rijen heeft de voorbije jaren fors geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen. “Toch ontkomen ook wij niet aan de hogere energieprijzen. Door het overzichtelijk te maken voor onze gebruikers hebben we het huurbedrag opgesplitst in huisvesting en een energiedeel”, zegt manager Geert-Jan van Bakel over het Center op Aeroparc.
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
Vergeet Business2Business en Business2Consumer. Klanten verwachten steeds meer van leveranciers en dat vraagt om een eigentijdse manier van klantgerichtheid en commercie. Onderscheidende kracht is essentieel!
Aeroparc Gilze-Rijen biedt nog meer kleinschalig verhuur
Een gewilde plek voor bedrijfshuisvesting. Zo mag Aeroparc in Gilze en Rijen wel worden getypeerd. In enkele jaren ging de bezetting van dertig naar 85 procent. Tijd voor een nieuwe stap, een met mogelijkheden voor andersoortige, meer kleinschalige bedrijven.