Events Word lid

sluiten

Een goed kopje koffie is een warm welkom

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

“Thuis zijn we verwend op dat gebied. Meer diversiteit, hogere kwaliteit. Dat zien we nu in het bedrijfsleven ook terug”, zegt Marc Bozon van Coffee3.

3 x koffie

De naam zegt het al: Coffee3 is één en al koffie. Om dat nog eens extra te benadrukken kregen de website en het bedrijfspand in Udenhout vorig jaar ter ere van het 40-jarig bestaan een complete restyling. De 3 staat voor de drie speerpunten waar het bedrijf zich op richt: automaten, service en ingrediënten. En omdat er ook wat te kiezen moet zijn, vallen onder die laatste categorie uiteraard ook een uitgebreid assortiment aan thee, cacao en soep, alles leverbaar vanuit het eigen magazijn in Udenhout.

“Wij zorgen ervoor dat mensen dagelijks kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie”

Persoonlijke service

Coffee3 is geselecteerd partner van Nescafé, Redbeans, Fountain en Illy. Klinkende namen in de koffiewereld die garant staan voor een constante kwaliteit. Niet alleen van de koffie, maar ook van de machines. En bij regelmatig onderhoud blijft dat ook zo. Daarom gaat Coffee3 eens in de 5 à 6 weken langs bij iedere klant. “Voor het persoonlijk contact en de service”, vertelt Marc Bozon. “We horen dan of er nog wensen of opmerkingen zijn, maken de koffieautomaat schoon en vullen meteen de voorraad aan, zodat de klant daar zelf geen omkijken naar heeft. Een koffieautomaat is meestal geen belangrijk aandachtspunt in een bedrijf – en dat is begrijpelijk – maar o wee, als hij ’t niet doet.”

Tags

delen

Coffee3

Energieweg 9
5071 NP Udenhout
013-5114344

www.coffee3.nl/ Lees meer >

Ook interessant

Financieel vangnet voor ondernemers bij ziekte
Het VoorzieningenFonds helpt ondernemers in het voorzien van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. Veel ondernemers, met name in het MKB en ZZP’ers hebben hiervoor niets of onvoldoende geregeld. Dan is het VoorzieningenFonds dè oplossing.
Best Credit Management: de kunst van persoonlijk debiteurenbeheer
Het was toeval dat Tamar van Tuijl via de automotive branche in de wereld van debiteurenbeheer, incasso en cashflowmanagement kwam. 12,5 jaar geleden startte ze haar bedrijf Best Credit Management.
‘t Verrassende ondernemersverhaal achter Mr. Brown Specs & Beans
Gertjan de Bruijn is een pionier die met én de Hogere Hotelschool in Maastricht én de opleiding tot opticien, een verrassend pad naar de optiekwereld bewandelde. Beide liefdes kwamen 8,5 jaar geleden bijeen in de originele optiekzaak Mr. Brown Specs & Beans, die het traditionele opticienimago doorbrak.
Schop eens wat klanten buiten!
Zorgeloos en ontspannen naar je werk is voor sommigen goed te doen. Als je kinderen je huis zo nu en dan omtoveren tot oorlogsgebied kan het zelfs een zegen zijn dat je naar je collega’s mag. En daar ook nog voor betaald wordt. Maar zorgeloos en relaxed naar je eigen bedrijf… dat is toch vaak een
stevige uitdaging.