Events Word lid

sluiten

Clinton ReisCreaties; zorgeloos op vakantie

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

Zorgeloos op vakantie gaan begint bij Clinton ReisCreaties. Personal travel shopper Clinton Monte is een echte reispuzzelaar. Hij zoekt alles voor je uit, boekt de beste reizen – vaak vanaf luchthaven Eindhoven - en zorgt ervoor dat jij en je reisgenoten van begin tot eind niets anders hoeven te doen dan genieten. En dat doet hij met een brede lach en een heel hoge servicegraad.

Persoonlijker dan reisbureau

Reizen was altijd al een passie van Clinton. Drie jaar geleden hakte hij de knoop door en maakte van zijn hobby zijn beroep. Met Clinton ReisCreaties stelt hij voor zijn klanten hun ideale reis samen. “Een reisbureau, maar dan persoonlijker”, zegt Clinton. “Heel veel mensen weten niet waar ze naartoe willen. Ik kom bij ze thuis om erachter te komen waar ze blij van worden. Vervolgens regel ik alles; niet alleen de vluchten, maar ook transfers, accommodaties, excursies en huurauto’s.”

“Clinton regelt alles. Koffers pakken, instappen en genieten; meer hoef je zelf niet te doen”

Profiteren van lokale kennis

Clinton laat je graag de ziel van het land proeven. Zijn specialisme? Het Caraïbisch gebied. Hij groeide op op Curaçao en kent het daar als zijn broekzak. Maar ook buiten zijn geboortegrond weet hij waar het aangenaam vakantie vieren is. “Ik werk samen met alle bekende touroperators, maar ook met lokale agenten. Zij kennen de leukste plekjes die je niet in reisgidsen vindt”, vertelt hij.

Vakantie met garantie

Het grote voordeel van een vakantie geregeld door Clinton ReisCreaties? “Je reis gaat áltijd door. Ik ben namelijk aangesloten bij ANVR en SGR. Dat geeft je de garantie dat er bij onvoorziene gebeurtenissen altijd een vervanging is.” En verder ben je ook van al het geregel af. Koffers pakken, instappen en genieten. Meer hoef je niet te doen.

Tags

delen

Ook interessant

Financieel vangnet voor ondernemers bij ziekte
Het VoorzieningenFonds helpt ondernemers in het voorzien van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. Veel ondernemers, met name in het MKB en ZZP’ers hebben hiervoor niets of onvoldoende geregeld. Dan is het VoorzieningenFonds dè oplossing.
Best Credit Management: de kunst van persoonlijk debiteurenbeheer
Het was toeval dat Tamar van Tuijl via de automotive branche in de wereld van debiteurenbeheer, incasso en cashflowmanagement kwam. 12,5 jaar geleden startte ze haar bedrijf Best Credit Management.
‘t Verrassende ondernemersverhaal achter Mr. Brown Specs & Beans
Gertjan de Bruijn is een pionier die met én de Hogere Hotelschool in Maastricht én de opleiding tot opticien, een verrassend pad naar de optiekwereld bewandelde. Beide liefdes kwamen 8,5 jaar geleden bijeen in de originele optiekzaak Mr. Brown Specs & Beans, die het traditionele opticienimago doorbrak.
Schop eens wat klanten buiten!
Zorgeloos en ontspannen naar je werk is voor sommigen goed te doen. Als je kinderen je huis zo nu en dan omtoveren tot oorlogsgebied kan het zelfs een zegen zijn dat je naar je collega’s mag. En daar ook nog voor betaald wordt. Maar zorgeloos en relaxed naar je eigen bedrijf… dat is toch vaak een
stevige uitdaging.