Events Word lid

sluiten

"Sterk Werkgeversmerk: De Sleutel tot Succes voor MKB-ondernemers"

terug naar alle artikelen

image

In de dynamische wereld van het MKB is succes niet alleen afhankelijk van het aantrekken van klanten, maar ook van het vinden en behouden van getalenteerde medewerkers. Een bedrijf dat de nadruk legt op deze cruciale factor is nu bezig met het versterken van hun werkgeversmerk, en zo delen we graag onze inzichten om andere MKB-ondernemers te inspireren!

Een Vernieuwde Aanpak

Het is verstandig om de traditionele wervingspraktijken achter te laten en te kiezen voor een bredere strategie om je positie als werkgever te versterken. Begrijpen dat het niet alleen gaat om het invullen van vacatures, maar om het creëren van een bedrijfscultuur die talenten vanzelf aantrekt.

Verandering van Denkwijze

Wat jouw bedrijf onderscheidt zijn de USP’s voor medewerkers, het is van belang hier verder in te denken en traditionele werving achter je te laten. In plaats van actief op zoek te gaan naar kandidaten, vertrouwen op je vernieuwde werkgeversmerk om de juiste mensen naar je toe te trekken. Het benaderen van potentiële medewerkers gaat gestructureerde en zelfverzekerder dankzij de nieuwe strategieën en communicatievaardigheden die je hebt ontwikkeld.

De Rol van een recruitment Coach

Deze professional biedt hands-on begeleiding bij alle aspecten van het proces, van het bouwen van een sterke online aanwezigheid tot het verstrekken van praktische kennis en tips om je bedrijf te laten groeien en personeel te laten floreren.

Resultaten in Zicht

Zo’n werkgeversmerk laat op korter termijn positieve resultaten zien. Je ontvangt niet alleen meer reacties op vacatures, maar ook sollicitaties van hogere kwaliteit. Het wervingsproces verloopt soepeler en efficiënter, zo kun je een betere controle houden op het aannemen van het juiste talent om je team te versterken.

De Tijd om te Handelen is Nu!

Ben jij een MKB-ondernemer en opzoek naar manieren om je concurrentiepositie te versterken en te groeien in een concurrerende zakelijke omgeving? Dit verhaal laat zien dat de juiste aanpak kan leiden tot groei en succes. Het is tijd om actie te ondernemen en te investeren in het versterken van jouw werkgeversmerk. Neem contact op met professionals die je kunnen begeleiden op deze reis, en zie hoe jouw bedrijf kan bloeien door de kracht van een sterk werkgeversmerk. De toekomst van jouw onderneming wacht op jouw beslissing om deze stap te zetten.

Foto: Tessa van Oers (l) en Esther de Vroomen (r)

Fotografie: Annoesjka Graaf | NOESJ Moments

Tags

delen

Get Pinked

Markt 17
4875 CB Etten-Leur
076-2066002

getpinked.nl Lees meer >

Ook interessant

Patrick Spierings neemt De Glascentrale over van zijn oom Arno
Patrick is geen onbekende voor klanten van de gerenommeerde Tilburgse glashandel. Hij werkte er op jonge leeftijd in de weekenden en schoolvakanties en komende maand is hij er zeventien jaar in dienst. Het wordt overigens geen ‘harde overgang’. Arno (52) staat nog vijf jaar aan de zijde van zijn neef Patrick (34).
Op zoek naar awesome websh*t?
Wat ooit als een hobbyproject begon, heeft zich ontwikkeld tot een serieuze speler in de wereld van webdevelopment. Eric Verheijen, één van de eigenaren van Lyfter vertelt: “We zijn gedreven in wat we doen: het fixen van online uitdagingen. We bouwen, onderhouden en optimaliseren websites, webshops en online gekkigheid.”
Stichting ANDERS bouwt aan beweging van geven
Stichting ANDERS, een landelijke stichting die in 2020 ook in Eindhoven een afdeling opende, heeft als missie om bedrijven te verbinden met mensen in kwetsbare situaties in de regio. Jans van de Ven is een van de drie medewerkers van de stichting in Eindhoven, die verder een poule aan vrijwilligers heeft.
Coen van Rooij in de bres voor een zeldzaam ambacht
Leer is een van de mooiste materialen die er is, volgens Coen van Rooij. Al 35 jaar werkt hij ermee. Zo is hij uitgegroeid tot een ware meester in onderhoud en herstel van leer. Een ambacht dat met uitsterven bedreigd wordt.