Events Word lid

sluiten

Coffee3 innoveert en voegt sfeervolle Koffiehoek toe

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Coffee3 groeit en innoveert. “Het leveren van koffie en andere dranken, die het op de werkvloer aangenaam maken, vraagt ook om vernieuwing.” Daarmee onderstreept directeur Marc Bozon het belang van zaken als duurzaamheid, energiebesparing en de nieuwe entiteit van de firma, de cosy Koffiehoek.

Over de vernieuwing is Marc helder. ”Apparaten worden slimmer. Veelal zijn ze voorzien van spaarstanden. Maatwerk dus, vaak door de gebruiker in te regelen. Het leidt naar slim omgaan met de apparatuur. Iets wat zeker in deze tijd van hoge energieprijzen van essentieel belang is.

Een andere innovatie die Marc te berde brengt, is het comfort van een koffiehoek. “We leveren voortaan ook onderkasten en meubels die naadloos aansluiten bij het apparaat en de omgeving waarin onder meer de koffiemachine staat.” Onafhankelijk van het leveren van een koffie- of andere machine, duidt hij op een nieuwe entiteit van Coffee3, Koffiehoek.nl. Hij geeft aan dat de koffiecorner de laatste jaren in veel bedrijven en kantoren aan importantie heeft gewonnen. Als kernwoorden noemt Marc ‘sfeer’, ‘verbindend’ en ‘comfort’. Het is daarom dat wij Koffiehoek(.nl) los hebben gekoppeld van Coffee3. “We leveren onderkasten en meubels voortaan onafhankelijk van de koffie- en andere machines.” Marc onderstreept daarmee de ontwikkeling in de branche, waarbij ook hybridewerken een rol speelt. Eenmaal op de werkvloer moet alles naadloos kloppen.”

In het nieuwe bedrijvengebouw Mindlabs in de Spoorzone in Tilburg, waar onder meer onderwijsinstellingen huizen, staat een Koffiehoek van Coffee3. “We hebben de aanbesteding gewonnen en pakken er uit met een sfeervolle locatie voor koffie, thee, fris en versnaperingen. Een investering op een plek die bruist van vernieuwing en waarop onze vernieuwing in zaken doen naadloos aansluit.” Een ander concept waar Marc de aandacht op vestigt is Redbeans. Volgens Marc een van de meest duurzame koffiemerken. “Niet alleen de koffie, ook de koffiemachines met een lange levensduur maken de keuze voor Redbeans duurzaam. Bovendien worden ze na lang gebruik gerefurbished en zijn daarna weer inzetbaar.” Allemaal innovaties die naadloos aansluiten bij de optimale service en het duurzame karakter van de firma Coffee3 in Udenhout.

Tags

delen

Coffee3

Energieweg 9
5071 NP Udenhout
013-5114344

www.coffee3.nl/ Lees meer >

Ook interessant

Juiste ledverlichting laat mens, dier en plant extra renderen
Hollandse aardbeien een-jaar-rond kweken? Koeien die zich prettiger voelen in de stal? Werknemers die minder vermoeid worden op hun werkplek? Ouderen die zich prettiger voelen in hun woonomgeving? Bij Ronald Gronsveld en zijn Rofianda-team zijn die uitdagingen in vertrouwde handen met hoogwaardige led-verlichting.
Capi Europe Made in Tilburg
Toen Toine van de Ven in 1997 begon met het maken van betonnen ornamenten, zat het gigantische bedrijfspand dat hij vorig jaar met Capi Europe in gebruik nam nog niet in de planning. Hij was er niet zo mee bezig.
Natuurlijk circulair! What else?
Is dit geen nieuwe, dan? Die vraag krijgen Juliette van der Lippe en haar broer Wim in ‘t Veen van Jetchair regelmatig als ze hun bureaustoelen afleveren. Nee dus!
SOP! de schoonste autowasstraat van Tilburg
Autowassen een vervelend klusje? Niet bij SOP! Autowas. De hypermoderne wasstraat is speciaal ingericht voor jouw gemak en houdt niet alleen je auto schoon – van binnen en van buiten – maar ook het milieu.