Events Word lid

sluiten

Bij ons is innovatie één van de kernwaarden

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

“Van Oers is dé accountant, fiscalist en adviseur voor het mkb. Met vijf vestigingen in Brabant bieden we maatwerkoplossingen voor onze klanten in het mkb. Zo is er voor de klantvraag altijd een oplossing die past”, legt directeur Johan Cornet uit. “Dit bereik je alleen door te innoveren. Bij ons zit innovatie in het digitaliseren en optimaliseren van processen en de dienstverlening.”

Digitaliseren van processen

“We hebben bij Van Oers zelfs een ‘directeur innovatie’ in dienst”, vertelt Johan. “Want bij ons is innovatie één van de kernwaarden. Het gaat daarbij om digitalisering en vernieuwend bezig zijn met het vinden van oplossingen voor onze klanten. Als je een digitaliseringsslag maakt, dan is de menselijke factor cruciaal. Dit betekent namelijk een andere manier van samenwerken van Van Oers met de klant. Hoe kunnen wij voor zowel onszelf als voor de klant een beter inzicht krijgen in datastromen en daardoor een betere en proactieve adviseur zijn? Uiteraard doen wij dit samen met partners die met ons innovatieve software voor het mkb ontwikkelen.”

Innovatieve dienstverlening

“Onze mkb-klanten gaan deze digitaliseringsslag pas echt merken in de dienstverlening doordat wij in no-time een financieel strategisch plan voor hen kunnen maken. Hierbij kan tussentijds worden vastgesteld of het plan wordt gehaald doordat er op interactieve wijze geanalyseerd en gesimuleerd kan worden. Het resultaat is betere financiële stuurinformatie voor de klant om de financiële gezondheid van de onderneming te optimaliseren, waarop Van Oers proactief adviseert. 
Een win-win situatie dus”, vertelt Johan enthousiast.

Tags

delen

Van Oers

Europark 5
4904 SX Oosterhout
0162-497060

www.vanoers.nl/ Lees meer >

Ook interessant

Juiste ledverlichting laat mens, dier en plant extra renderen
Hollandse aardbeien een-jaar-rond kweken? Koeien die zich prettiger voelen in de stal? Werknemers die minder vermoeid worden op hun werkplek? Ouderen die zich prettiger voelen in hun woonomgeving? Bij Ronald Gronsveld en zijn Rofianda-team zijn die uitdagingen in vertrouwde handen met hoogwaardige led-verlichting.
Capi Europe Made in Tilburg
Toen Toine van de Ven in 1997 begon met het maken van betonnen ornamenten, zat het gigantische bedrijfspand dat hij vorig jaar met Capi Europe in gebruik nam nog niet in de planning. Hij was er niet zo mee bezig.
Natuurlijk circulair! What else?
Is dit geen nieuwe, dan? Die vraag krijgen Juliette van der Lippe en haar broer Wim in ‘t Veen van Jetchair regelmatig als ze hun bureaustoelen afleveren. Nee dus!
SOP! de schoonste autowasstraat van Tilburg
Autowassen een vervelend klusje? Niet bij SOP! Autowas. De hypermoderne wasstraat is speciaal ingericht voor jouw gemak en houdt niet alleen je auto schoon – van binnen en van buiten – maar ook het milieu.