Events Word lid

sluiten

Arbeid-Optimaal als toegevoegde waarde

terug naar alle artikelen

image

VDT Advocaten in Tilburg introduceert Arbeid-Optimaal. Monja van den Berg en Brenda van Dinter, beiden Arbeidsrecht-advocaten: “We verrijken onze service voor ondernemers. Wij willen naast de ondernemer gaan staan en hem op een nog effectievere wijze van dienst zijn.”

Innovatie

Van den Berg geeft aan dat de advocaten van VDT hun rol met regelmaat tegen het licht houden. “Ook onze dienstverlening vraagt om innovatie. Wij willen de drempel naar hoogwaardige juridische dienstverlening verlagen. Door preventief met de cliënt aan tafel te gaan, kunnen we echt inspelen op hetgeen er in de onderneming speelt en in een vroeg stadium een oplossing bieden. Het resultaat is kostenbesparing. Als de nood toch aan de man is, dan kan de cliënt rekenen op een slagvaardige advocaat die het dossier snel overpakt en effectief oplost.”

MKB

VDT Advocaten richt zich met Arbeid-Optimaal op het Midden- en KleinBedrijf. “Voor bedrijven met of zonder HR-afdeling kunnen wij veel betekenen.” Het kantoor aan de Kapitein Hatterasstraat  heeft behalve Arbeidsrecht een keur aan andere rechtsgebieden, allen met de focus op de ondernemer, in huis. De dienstverlening is in handen van 11 advocaten.

Tags

delen

VDT Advocaten

Hart van Brabantlaan 500
5038 JA Tilburg
013-5440400

www.vdt-advocaten.nl Lees meer >

Ook interessant

Juiste ledverlichting laat mens, dier en plant extra renderen
Hollandse aardbeien een-jaar-rond kweken? Koeien die zich prettiger voelen in de stal? Werknemers die minder vermoeid worden op hun werkplek? Ouderen die zich prettiger voelen in hun woonomgeving? Bij Ronald Gronsveld en zijn Rofianda-team zijn die uitdagingen in vertrouwde handen met hoogwaardige led-verlichting.
Capi Europe Made in Tilburg
Toen Toine van de Ven in 1997 begon met het maken van betonnen ornamenten, zat het gigantische bedrijfspand dat hij vorig jaar met Capi Europe in gebruik nam nog niet in de planning. Hij was er niet zo mee bezig.
Natuurlijk circulair! What else?
Is dit geen nieuwe, dan? Die vraag krijgen Juliette van der Lippe en haar broer Wim in ‘t Veen van Jetchair regelmatig als ze hun bureaustoelen afleveren. Nee dus!
SOP! de schoonste autowasstraat van Tilburg
Autowassen een vervelend klusje? Niet bij SOP! Autowas. De hypermoderne wasstraat is speciaal ingericht voor jouw gemak en houdt niet alleen je auto schoon – van binnen en van buiten – maar ook het milieu.