Events Word lid

sluiten

‘We worden graag uitgedaagd’

Fotografie: Laurens Janus

Tekst: Willem de Volder

terug naar alle artikelen

image

Koningszaal, Galazaal en Schutterszaal. De benamingen roepen wellicht grandeur op maar een rondleiding in de Philharmonie betekent kennismaken met een hele moderne setting. In het verlengde daarvan staan Edwin Wijnen, zijn zakenpartner Maurits van Stralen (Wijnstra) en hun team borg voor verrassende en culinaire invullingen van (trouw)feesten, diners, presentaties, jubilea en condoleances. Zowel in ‘eigen huis’ als op locatie regeren het leveren van maatwerk en flexibiliteit.

“Wij kunnen gezelschappen aan van 50 tot 550 gasten.” Wijnen legt uit dat de zalen separaat maar ook aaneengesloten gebruikt kunnen worden. Als voorbeeld geeft hij een trouwfeest. “Zowel het voor- als het achterterras kunnen we er bij betrekken.” Chefkok Arne Verbaten, sinds 2017 mede-eigenaar, is aangeschoven. Hij spreekt met zijn smaakcombinaties zijn gasten aan. “Zonder extreem te worden, ik heb een klassieke inslag, maar wel blijven innoveren, ook op culinair vlak.” Het gesprek komt op de catering. Met de lente en de zomer in het verschiet, biedt dat het team van Wijnstra Catering weer een keur aan uitdagingen. “Elke dag nieuwe gasten of hun gasten verrassen”, zegt Kiki Verbaten van Wijnstra-sales. “We worden graag uitgedaagd. Of het nu gaat om een dinertje van twaalf gasten bij mensen thuis of een personeelsfeest van duizend gasten, wij vullen het naar wens in.”

Alle organisatorische facetten zijn bij Wijnstra Catering in vertrouwde handen. Wijnen roemt zijn personeel. “Een groot goed. We staan bekend om onze gepaste maar ook spontane communicatie over en weer met de gasten.”

De Philharmonie is gevestigd aan Oude Goirleseweg 167 (tegenover Koning Willem II Stadion) en De Harmonie aan de Stationsstraat 26 (loopafstand Tilburg Centraal).

Tags

delen

Ook interessant

Business as unusual in HUP in Mierlo
Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar.
Cookaholics: persoonlijke aanpak leidt naar unieke beleving
“Wij kijken naar de wensen van onze opdrachtgevers en adviseren en verrassen hen vanuit onze expertise. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de gasten die het event bezoeken”, zegt Gijs van der Velden van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk.
En nu klappen voor de horeca
Het grote einde komt in zicht! Geloof het of niet, lach het weg of lig er wakker van, maar ik ben ervan overtuigd. Het is echt zover. Ik bedoel niet dat de wereld zal vergaan. Ook niet dat Willem 2 stopt met degradatievoetbal. Zelfs niet dat Gordon echt gaat stoppen met zingen. Ik bedoel het definitieve einde van die k*t corona.
Gendersteyn houdt gasten vitaal
Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit?