Events Word lid

sluiten

Adchieve: de ideale partner voor Google Hotel Ads

terug naar alle artikelen

image

Van netwerken en samenwerken weten ze bij Adchieve in het Brabantse ‘s-Hertogenbosch alles. Het is geen toeval dat de locatie in Den Bosch is gevestigd in het JADS (Jheronimus Academy of Data Science), de academie waar het softwarebedrijf graag de samenwerking aangaat met universiteiten en andere bedrijven. Ook de nauwe samenwerking met Google, dat zowel intern als extern reeds diverse cases publiceerde ten gevolge van positieve ervaringen met Adchieve, is hier een bewijs van. Deze samenwerking heeft er onder andere voor gezorgd dat Adchieve zich een officiële Google Hotel Ads-integratiepartner mag noemen. Toch stopt het samenwerken daar niet, integendeel.

Google Hotel Ads voor accommodatiebedrijven

Google Hotel Ads is een marketingplatform voor accommodatiebedrijven, waarmee onder meer hotels hun kamers kunnen adverteren via het netwerk van Google (Search en Google Maps). Kamers, prijzen en beschikbaarheden worden dan in de zoekresultaten weergegeven. Hotels betalen hiervoor een commissie als een kamer uiteindelijk wordt geboekt. Deze commissie ligt over het algemeen flink lager dan de commissies die bij de bekende boekingplatformen worden ingehouden.

Het marketingplatform Google Hotel Ads groeit enorm sterk en wordt door meer en meer professionals in de sector gebruikt. De integratie vergt enige kennis. Google adviseert daarom om hiervoor een beroep te doen op een Google Hotel Ads-integratiepartner als Adchieve. Adchieve integreert hotels, campings, online reisbureaus, vakantieparken en andere accommodatieaanbieders in Google Hotel Ads. Optioneel biedt Adchieve ook verdere ondersteuning, bijvoorbeeld bij het beheren en optimaliseren van campagnes.

Google Hotel Ads en de voordelen van een integratiepartner

De integratie verloopt in drie stappen. In de eerste plaats zal de integratiepartner een feed uploaden met alle accommodaties. Dit is regelmatig te updaten, bijvoorbeeld bij wijzigingen of nieuwe promoties. Ten tweede wordt de link gelegd tussen Google en het bestaande reserveringssysteem. Hierdoor is het mogelijk om de prijzen en beschikbaarheden automatisch aan Google door te geven. Ten derde stuurt men de dynamische landingspagina's naar Google. Een Google Hotel Ads-integratiepartner als Adchieve neemt al deze taken uit handen en staat garant voor een passende ontzorging.

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van de oplossing van Adchieve. Zo is Adchieve een officiële integratiepartner voor de onboarding van Google Hotel Ads, wat het proces gemakkelijk en snel maakt. Adchieve biedt bovendien de mogelijkheid om geautomatiseerd Google Hotel Ads-campagnes aan te maken. En men behoudt de eigendom van het Google Hotel Ads-account. Adchieve biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor technische optimalisatie van campagnes, zoals Room Bundles en Free Booking Links.

Adchieve: de gedroomde partner van agentschappen in de reisindustrie

Bij Adchieve houden ze van succesvolle samenwerkingen en krachtige netwerken. De samenwerking met marketingagentschappen en boekingsengines met klanten in de reisindustrie is dus logisch. Adchieve helpt deze partners graag bij de integratie, zodat hun klanten snel kunnen profiteren van de mogelijkheden en de vele voordelen die Google Hotel Ads te bieden heeft. Als partner van Adchieve is het mogelijk om klanten een gebruiksvriendelijke oplossing te bieden met betrekking tot het adverteren van hun accommodaties op Google. En tegelijkertijd genieten partners ook van individuele voordelen ten gevolge van de samenwerking met Adchieve.

delen

Ook interessant

Business as unusual in HUP in Mierlo
Wie de lobby van HUP in Mierlo binnenstapt komt ogen te kort. Je wordt meteen ondergedompeld in een energiek, kleurrijk en hip interieur. Plof in een van de zitjes of comfortabele hangstoelen en bestel een drankje aan de gezellige Sportsbar.
Cookaholics: persoonlijke aanpak leidt naar unieke beleving
“Wij kijken naar de wensen van onze opdrachtgevers en adviseren en verrassen hen vanuit onze expertise. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met de gasten die het event bezoeken”, zegt Gijs van der Velden van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk.
En nu klappen voor de horeca
Het grote einde komt in zicht! Geloof het of niet, lach het weg of lig er wakker van, maar ik ben ervan overtuigd. Het is echt zover. Ik bedoel niet dat de wereld zal vergaan. Ook niet dat Willem 2 stopt met degradatievoetbal. Zelfs niet dat Gordon echt gaat stoppen met zingen. Ik bedoel het definitieve einde van die k*t corona.
Gendersteyn houdt gasten vitaal
Wie fit en vitaal is presteert beter. Dat geldt voor jou als ondernemer en natuurlijk ook voor al je medewerkers. Wist je dat een groene omgeving een bewezen positief effect heeft op vitaliteit?