Events Word lid

sluiten

Bespaar met ZZP’ers door ze full focus in te zetten op hun talent!

terug naar alle artikelen

image

“Ik geloof niet in het voorleggen van diverse profielen, van mensen die je niet kent of 5 min. gesproken hebt. Ik geloof in de kracht van verbinding en diepere connectie. Zo ken ik alle dames persoonlijk, weet ik waar hun talenten liggen en wanneer zij het beste tot hun recht komen. Zit je zakelijk in een pittige fase laat dan dit team je helpen en maak ik de perfect match!

Miss Troubleshooter is HET netwerk met zzp’ers die doen waar ze super goed in zijn. Met hun passie en talent kunnen ze jou tijdelijk full focus ondersteunen. Miss Troubleshooter biedt de oplossing, met een breed netwerk van kantoor professionals”, vertelt eigenaresse Esther de Vroomen.

Quick WINS

Onterecht leeft het beeld dat een ZZP’er duur is. Een vaste medewerker een project ‘erbij’ laten doen, zorgt vaak voor extra werkdruk. En wat als het zijn of haar talent niet is? Dan kost het nóg meer tijd en negatieve energie, met alle gevolgen van dien. Bovendien heb je niet de verantwoordelijkheden van een werkgever, want een ZZP’er staat niet op de loonlijst.

Je huurt iemand in die met een frisse blik naar jouw organisatie kijkt. Het gehele team beschikt over enorm veel kennis en ervaring in hun vakgebied in diverse branches. Dat levert nieuwe inzichten en kansen op. Bovendien ben je een stuk flexibeler en wordt het werk in een keer goed gedaan. Virtueel of bij jou op kantoor. Met 100% aandacht werken ze aan de opdracht of taak die jij ze geeft.

ZZP’ers inhuren?

Kijk op de site voor de diverse expertises van dit team, denk hierbij aan strategisch HR, Recruitment, verander management, procesverbetering en ook aan projectmanagers, (juridisch) secretaresses en business development professionals. Organisatorisch sterk proactief en vooral efficiënt & effectief!

Tags

delen

Miss Troubleshooter

Markt 17
4875 CB Etten-Leur
0653956655

www.misstroubleshooter.nl/ Lees meer >

Ook interessant

Een blij kind heeft weinig talent nodig
Heeft u nog een kind op de basisschool? Of zelfs twee? Talentvol zeker? Dan is de kans groot dat u een hoogbegaafd kind heeft dat af en toe in een plusklasje mag. Of is uw kind juist zwakbegaafd? Dat kan ook. Die groep kinderen die “normaal” zou zijn begint namelijk af te nemen.
Aanpak Covebo Uitzendgroep vertaalt zich in motivatie en productiviteit
Covebo Uitzendgroep werkt vanuit het hart van de logistieke branche aan de bezetting op de werkvloer van productie- en logistieke bedrijven. Vanuit de vestiging in Tilburg voorzien Rober de Boer, Remco Donders en hun team zo’n zevenhonderd, voornamelijk, arbeidsmigranten van een werkplek in Midden-Brabant (Tilburg/Waalwijk).
Een sterk Brabant is de beste springplank naar Europa en verder!
‘Breda brengt het samen’ is niet zomaar het motto van onze bruisende West-Brabantse stad. Ook in tijden waarin het niet mee zit, spannen we ons in om er samen met ondernemers, onderwijs en tal van andere organisaties het beste van te maken.
Creëer meer impact met een authentieke en onderscheidende boodschap
De waarde die je biedt als bedrijf, bestaat niet alleen uit het product of de dienst die je levert aan je klanten. Naast functionaliteit wordt dit ook bepaald door de waarde die consumenten aan ‘het merk’ toekennen. Maar hoe kom je op de ideeën om als een merk authentiek en onderscheidend te communiceren?