Events Word lid

sluiten

B-Talented, eerste hulp bij personeelsvraagstukken

Tekst: Esther Nagtegaal

terug naar alle artikelen

image

HR-adviseurs Peggy Bressers en Evy Ostermann helpen ondernemingen op verschillende manieren;  met één enkele vraag of met het opzetten van een compleet eigen personeelsbeleid. En dat is in deze tijd belangrijker dan ooit. 

Werknemers aan je binden

“De sterke economische groei zorgt voor explosieve groei van bedrijven ”, vertelt Peggy Bressers, oprichtster van B-Talented. “Goede krachten zijn schaars. Hoe zorg je er dan voor dat je de juiste mensen aantrekt en dat ze voor jou kiezen en niet voor de concurrent? En hoe zorg je ervoor dat goede medewerkers bij je blijven?” B-Talented helpt bedrijven met het antwoord op dat soort vragen, bijvoorbeeld door het opstellen van duidelijke functieomschrijvingen, een werving- en selectieprocedure of personeelsbeleid. “We geven niet alleen advies,” zegt Peggy, “we helpen ook bij de uitvoering ervan. En we coachen de medewerkers bij de bedrijven zodat ze het uiteindelijk zelfstandig kunnen.”

“Talent is het belangrijkste kapitaal van je bedrijf”

Wees zuinig op talent

Een probleem met een werknemer is vaak de directe aanleiding om contact op te nemen met B-Talented. “We begeleiden ook als een medewerker niet meer goed functioneert. Je staat verstelt hoeveel winst er in zulk soort situaties nog te behalen valt. Het lukt ons regelmatig om beide partijen naar tevredenheid bij elkaar te houden.” Maar voorkomen is beter dan genezen. “Talent is het belangrijkste kapitaal van je bedrijf, zorg dat het optimaal kan functioneren”, adviseert Peggy.

Online personeelshandboek

Voor werkgevers die nog geen ervaring hebben met personeelsbeleid heeft B-Talented een laagdrempelig instapmodel: HRM.wiki. Een gebruiksvriendelijk online personeels- en organisatiehandboek waar ieder bedrijf mee uit de voeten kan. Peggy, Evy en accountmanager Yvon Ginus vertellen je er graag meer over.

Tags

delen

B-Talented B.V.

Kapitein Hatterastraat 23-E
5015 BB Tilburg

www.b-talented.nl Lees meer >

Ook interessant

Een blij kind heeft weinig talent nodig
Heeft u nog een kind op de basisschool? Of zelfs twee? Talentvol zeker? Dan is de kans groot dat u een hoogbegaafd kind heeft dat af en toe in een plusklasje mag. Of is uw kind juist zwakbegaafd? Dat kan ook. Die groep kinderen die “normaal” zou zijn begint namelijk af te nemen.
Aanpak Covebo Uitzendgroep vertaalt zich in motivatie en productiviteit
Covebo Uitzendgroep werkt vanuit het hart van de logistieke branche aan de bezetting op de werkvloer van productie- en logistieke bedrijven. Vanuit de vestiging in Tilburg voorzien Rober de Boer, Remco Donders en hun team zo’n zevenhonderd, voornamelijk, arbeidsmigranten van een werkplek in Midden-Brabant (Tilburg/Waalwijk).
Een sterk Brabant is de beste springplank naar Europa en verder!
‘Breda brengt het samen’ is niet zomaar het motto van onze bruisende West-Brabantse stad. Ook in tijden waarin het niet mee zit, spannen we ons in om er samen met ondernemers, onderwijs en tal van andere organisaties het beste van te maken.
Creëer meer impact met een authentieke en onderscheidende boodschap
De waarde die je biedt als bedrijf, bestaat niet alleen uit het product of de dienst die je levert aan je klanten. Naast functionaliteit wordt dit ook bepaald door de waarde die consumenten aan ‘het merk’ toekennen. Maar hoe kom je op de ideeën om als een merk authentiek en onderscheidend te communiceren?