Events Word lid

sluiten

De Avenue gaat verduurzamen

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

De Avenue is een unieke en verbluffende evenementenlocatie in het centrum van Breda. Jaren geleden werd het pand gebruikt als schuilkerk. Tegenwoordig kun je bij De Avenue terecht voor (besloten) dinnershows, vergaderingen, jubileumfeesten en congressen. Maar ook voor bruiloften of andere feesten en partijen opent De Avenue haar karakteristieke deuren voor je. Ralph Suter, Floormanager bij De Avenue, vertelt over het verduurzamen van het monumentale pand en neemt je mee in de mogelijkheden voor het organiseren van een eigen evenement.

De Avenue gaat verduurzamen

“Verduurzaming stond jarenlang bij ons op de agenda”, vertelt Ralph Suter. “Nu het pand in eigen beheer is, kunnen we écht stappen gaan zetten. En dat is een toffe uitdaging. Het pand heeft een aantal karakteristieke elementen, zoals het prachtige glas in lood en het riante plafond. En die elementen willen we natuurlijk graag behouden. Het is de kunst om de perfecte balans te vinden tussen authentieke charme en hedendaags comfort.”

De eerste stappen

“We hebben besloten om de kantoorruimte eerst aan te pakken. Alle stappen zijn natuurlijk even belangrijk, maar je moet ergens beginnen. Het kantoor is een ruimte waar we het snelst en het meeste rendement uit halen. Het is de enige plek die we 40 à 50 uur per week warm moeten houden. Daarna kunnen we de volgende stap zetten en dat is het aanpakken van het houten dak. Ook komen er zonnepanelen op het dak en installeren we verschillende WTW-units”, laat Ralph weten.

We luisteren naar jouw wensen

“Samen met onze gasten kijken we wat nodig is om het evenement tot een succes te maken. Alles kan en mag en dat overdrijf ik niet. Natuurlijk hebben we standaard pakketten, maar die zijn alleen om richting te geven. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw congres, vergadering, personeelsfeest of zakendiner? We denken graag met je mee.” 

Tags

delen

De Avenue

Waterstraat 5
4811WZ Breda
0619875755

www.de-avenue.nl Lees meer >

Ook interessant

De Glascentrale ziet vanuit duurzaam pand vraag naar glas toenemen
Arno Spierings van De Glascentrale in Tilburg heeft geen spijt van de verhuizing van zijn bedrijf drie jaar geleden. Qua ruimte, logistiek en op het gebied van energieverbruik werden er grote stappen voorwaarts gezet. “Eigenlijk zou het magazijn best wat groter mogen zijn...”
Crown Business Center realistisch over energiemaatregelen
Het moderne Crown Business Center in Rijen heeft de voorbije jaren fors geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen. “Toch ontkomen ook wij niet aan de hogere energieprijzen. Door het overzichtelijk te maken voor onze gebruikers hebben we het huurbedrag opgesplitst in huisvesting en een energiedeel”, zegt manager Geert-Jan van Bakel over het Center op Aeroparc.
Human2Human: de nieuwe klantrelatie
Vergeet Business2Business en Business2Consumer. Klanten verwachten steeds meer van leveranciers en dat vraagt om een eigentijdse manier van klantgerichtheid en commercie. Onderscheidende kracht is essentieel!
Aeroparc Gilze-Rijen biedt nog meer kleinschalig verhuur
Een gewilde plek voor bedrijfshuisvesting. Zo mag Aeroparc in Gilze en Rijen wel worden getypeerd. In enkele jaren ging de bezetting van dertig naar 85 procent. Tijd voor een nieuwe stap, een met mogelijkheden voor andersoortige, meer kleinschalige bedrijven.