Word lid

sluiten

THAR sluit zich aan bij de Reducate EdTech Group

terug naar alle artikelen

image

Op donderdag 1 juni werden de handtekeningen gezet. Het partnerschap van THAR met Reducate EdTech Group is een feit. Reducate is een toonaangevende speler op het gebied van professionele online nascholing.

‘Wij zijn ontzettend trots dat THAR zich per 1 juni heeft aangesloten bij Reducate’ vertelt Marlieke van Gorp, oprichtster en algemeen directeur bij THAR. ‘Door samen te gaan met Reducate krijgen we toegang tot een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring. Dit zal een positief effect hebben op de kwaliteit van het leerplatform en op de snelheid waarmee we ontwikkelingen door kunnen voeren’.

Ook Hans van Veggel, CEO bij Reducate, is enthousiast over de samenwerking. ‘Met de toetreding van THAR tot de groep breiden we ons portfolio uit. Vanaf nu bedienen we ook praktisch geschoolde professionals. Dit sluit naadloos aan bij onze multi-vertical strategie’.

Steeds meer bedrijven worden door THAR ondersteund bij het opleidings- en personeelsbeleid voor praktische professionals. THAR faciliteert e-learning, reguliere en blended opleidingen. Werkgevers en opleiders krijgen overzicht in de opleidingsdata van cursisten. Via het platform wordt bijvoorbeeld het aantal behaalde code 95 punten per cursist inzichtelijk gemaakt.

Beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Waarin THAR gewoon THAR blijft. Met dezelfde naam, hetzelfde platform, eigen klanten, medewerkers en het kantoor in Breda.

Fotomoment: Marlieke van Gorp en Hans van Veggel tekenen bij de notaris in Amsterdam.