Word lid

sluiten

Netwerkborrel met festivalrandje

terug naar alle artikelen

image

Par-T organiseert (inter)nationale evenementen en festivals, is opgericht in 2004 en gevestigd in Noord-Brabant. Wij realiseren spectaculaire concepten binnen de evenementensector en ontvangen jaarlijks een kleine 200.000 bezoekers. De grootschalige, maar intieme setting van onze evenementen biedt de bezoeker de sensatie waar zij naar opzoek zijn. Wij ontwikkelen voor elk evenement een uniek concept, waarbij alle facetten in eigen beheer zijn. Hierbij streven wij naar het intense gevoel van geluk, vreugde en verrassing voor elke bezoeker en staat service hoog in het vaandel. 

Met Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival hebben wij in het Pinksterweekend een vaste plek in de festivalkalender geclaimd. Dit jaar zullen er op 27 en 28 mei weer 90.000 bezoekers genieten van 2 verschillende festivals. Harmony of Hardcore is reeds uitverkocht en 7th Sunday Festival is bijna uitverkocht. De ‘Paraíso Lounge’ bij de Mainstage is dé plek voor partners, relaties en B2B gasten om de festivals te ervaren en als Royal VIP niets te kort te komen. 

Dit jaar willen we ondernemers uit de regio op vrijdag 26 mei al de mogelijkheid geven om samen te komen op de ‘Paraíso Lounge’. Een netwerkborrel met een goud festivalrandje. Mede-eigenaar Johan Dortmans zal u meenemen in zijn ondernemersverhaal, waarna er vragen gesteld kunnen worden. Er zal uiteraard eten, muziek en entertainment aanwezig zijn. En u krijgt als één van de eerste gasten een tour over het gehele festivalterrein, waar onze collega’s in de hoogwerkers en de gators voorbij zullen razen, om de laatste puntjes op de i te zetten. 

Kortom, een heus, exclusief kijkje voor en achter de schermen van één van de grootste festivalproducties van Zuid Nederland. 

Programma:
16.00 - 16.30 uur Ontvangst
16.30 - 17.00 uur Welkomstwoord
17.00 - 18.00 uur Spreker - Johan Dortmans
18.00 - 19.00 uur Rondleiding
19.00 - 21.00 uur Streetfood (verzorgd door KOKS Gemert) met DJ, muzikanten
21.00 - 22.00 uur Netwerkborrel 

ALL-IN TICKETPRIJS:  €49,50 (EXCL. BTW) 

Meer informatie en de mogelijkheid om meteen aan te melden

content-image content-image content-image