Word lid

sluiten

De Belastingdienst gaat vorderingen vanwege niet betaalde Corona schulden incasseren

terug naar alle artikelen

image

De Belastingdienst staat op het punt de vorderingen vanwege niet betaalde Corona schulden te gaan incasseren. Tienduizenden bedrijven hebben nog niets terugbetaald of hebben zelfs niet gereageerd op eerdere brieven van de belastingdienst. Dat past eigenlijk niet bij een ondernemer. Een ondernemer is toch iemand die actief zaken oppakt en niets aan het toeval overlaat. Waarom dan nu wel? Het lost zich wel vanzelf op horen we ondernemers vaak zeggen.

Dat gaat nu echt niet gebeuren en afwachten is het slechtste dat je kunt doen. Het bedreigt zelfs de continuïteit van je onderneming, met alle gevolgen van dien voor jou, jouw onderneming maar ook je thuisfront. Zorg dat je zelf aan het stuur blijft zitten en voorkom dat anderen gaan bepalen wat jij als ondernemer kunt en mag doen.

In deze moeilijke situaties loont het de moeite een externe specialist in de schakelen. Iemand die er voor jou is en die op een zakelijke manier zoekt naar oplossingen. Die zijn er vaker dan je denkt, ook als het uitzichtloos lijkt.

Cygnus is een organisatie met ervaren adviseurs en specialisten die vaker met dit bijltje gehakt hebben.

  • Wij hebben jarenlange ervaring in de financiele wereld.
  • Wij hebben ervaring als adviseur en interim-directeur van Mkb ondernemingen in continuiteitsproblemen.
  • Wij hebben doorstartscenario’s als adviseur en directeur uitgevoerd.
  • Wij hebben crediteuren akkoorden voorbereid en uitgevoerd.
  • Wij hebben als een van de weinigen in Nederland succesvol een WHOA- traject uitgevoerd.

Wij doen dat op een manier die past bij jou en jouw onderneming. Altijd zorgen wij ervoor dat wij jou uit de wind houden zodat jij bezig kunt blijven met wat je het liefste doet; ondernemen. Of dat lukt is van veel zaken afhankelijk en met name van de tijd die er is om zaken op te lossen. Dus hoe sneller je actie onderneemt, hoe groter de kans op succes.

Neem contact met ons op voor een afspraak, zonder enige verplichting. Wij kunnen snel een inschatting maken hoe we je kunnen helpen.

Mail: leon.brouns@cygnus.nl
Bel naar: 06-51999792
Whatsapp: 06 41 78 86 95
https://www.cygnus.nl/contact/