Word lid

sluiten

The Social Hub; Learn, Stay, Work, Play

Fotografie: John Wiersma

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Eind oktober verscheen aan de gevel van het smalle hoge gebouw naast station Eindhoven de naam The Social Hub. Doet dat nog niet meteen een belletje rinkelen, de oude naam The Student Hotel ongetwijfeld wel. General Manager Sonny Biesmans: “Die naam waren we ontgroeid, want we doen inmiddels zoveel meer. Je vindt hier een sterrenwaardig hotel voor toeristen en zakelijke overnachtingen. We hebben vergaderzalen en je kunt bij ons terecht voor bedrijfsuitjes. Of kom lekker werken op onze flexwerkplekken. Het bruist hier enorm!”

Trendsetter in hospitality
The Social Hub is een hotelketen met zestien vestigingen, waaronder acht in Nederland: “Je vindt ons in steden met een universiteit, in gebieden die in ontwikkeling zijn. Zoals hier in Lightyards, dat de komende jaren gestalte gaat krijgen. We zijn trendsetter in hospitality. Onze buitenlandse studenten helpen we letterlijk met alles, zoals de stad leren kennen, met het afsluiten van een zorgverzekering en bankrekening, enzovoorts. We hebben het concept ‘blended jobs’ voor onze medewerkers, die we alle kneepjes van a tot z leren. Zo hebben zij afwisseling in hun werk en onze gasten zien hen vaker dan bijvoorbeeld alleen maar achter de incheckbalie. Daarnaast dragen we graag iets bij aan onze stad. Door onder andere te participeren in evenementen, zoals Dutch Design Week en GLOW.”
 
“In TSH organiseren we van alles en voor jong en oud. Dat gaat van exposities en lezingen, tot evengoed een drag queen bingo en een schaakclub. Niet alleen voor onze studenten en hotelgasten, maar voor iedereen. We hebben hier ook een eigen gym, met open groepslessen. Zo doen onze buren gewoon mee op de wekelijkse bootcamp. Bij ons kan alles. Je treft hier een mooie mix aan studenten, hotelgasten, bedrijven en locals. Daarin zijn we uniek.”
 
Aanmelden voor Brabants Netwerkdiner maandag 9 januari 2023
 
The Social Hub
Stationsweg 1
5611 AA Eindhoven
T 040-2319792
eindhoven@thesocialhub.co
www.thesocialhub.co

delen