Word lid

sluiten

Renault-dealer Stern wordt officieel Hedin Automotive

Tekst: Marlène van Kuyk

terug naar alle artikelen

image

Begin dit jaar is de bekende Renault-dealer Stern overgenomen door Hedin Mobility Group. Vanaf januari 2023 ga je dat ook zien. De naam op de gevels zal veranderen in Hedin Automotive en de inrichting van de showrooms krijgt een make-over.

Wat hetzelfde blijft zijn de hoge klantgerichtheid, service en gastvrijheid, zoals je daar al jaren gewend bent. Niet alleen de naam zal nieuw zijn. Vanaf eind december kun je in de showrooms ook de allernieuwste en zeer interessante Renault komen bewonderen en testen: de Renault Austral. Een uiterst stijlvolle 100% SUV met een krachtige uitstraling en een duurzaam randje.  

“Als zakelijke rijder kun je niet meer om Renault heen”
Dat zeggen ze bij Hedin Automotive niet zomaar! Met de nieuwe Renault Austral bewijzen ze het ook. Deze 100% hybride SUV is niet alleen design technisch uniek en krachtig, maar ook duurzaam. Zo rijd je tot 80% van de tijd in de stad elektrisch, of op de snelweg met een snelheid van maximaal 130 km per uur. De accu wordt namelijk opgeladen als je vaart mindert of remt. Rijd je in de file, dan laadt de accu dus vanzelf op. Een laadpunt heb je er dan ook niet meer bij nodig.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Dankzij de productontwikkelingen van het merk Renault kies je altijd voor een gunstige total cost of ownership. Dankzij zijn aantrekkelijke aanschafprijs en lage onderhoudskosten, uitstekende garantie en hoge inruilwaardes. Daarnaast zorgt de Renault Austral met een rijke uitrusting en concurrerende prijsstelling ervoor dat je verrassend veel auto voor je netto bijtelling krijgt. Kortom, de Renault Austral is dé must have voor de ondernemer. Vanaf eind december staat de nieuwe SUV bij Hedin Automotive in de showroom en is het aan de ondernemer om er zelf een oordeel over te vellen.
 
Renault is al flink bezig om koploper te zijn op het gebied van innovatie en duurzaamheid en aankomende jaren ook van plan om meer geëlektrificeerde modellen te leveren in de hogere segmenten. De Renault Austral, Arkana en de nieuwe Megane E-Tech electric zijn hiervan de eerste drie modellen. Het E-Tech label wordt dus verder doorontwikkeld, om ook in de hogere segmenten maximale efficiëntie en maximaal rijplezier te bieden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

content-image content-image content-image

Nieuwe naam, nieuwe look, vertrouwde service
Hedin Mobility Group is een Zweeds familiebedrijf en een van de topspelers in de Europese automotive branche, met activiteiten in elf Europese landen. Het staat bekend om zijn innovatie, uitstekende service en grote range aan merken en bedient elke dag miljoenen Europeanen met slimme oplossingen. Renault-dealer Stern heeft zes vestigingen verdeeld over Noord-Brabant, die per januari zullen worden omgedoopt tot Hedin Automotive.  
 
Jouw partner voor je wagenpark
De verschillende vestigingen zijn one-stopshops met een breed scala aan aanvullende diensten, zoals onderhoud, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting en autoverzekeringen. Zelfs het bestickeren van je auto regelen ze voor je als je dat wilt. Het bedrijf werkt daarnaast samen met Eneco eMobility, om de beste laadoplossingen voor je te vinden. Dat is voor de nieuwe Renault Austral niet nodig, maar wellicht wel interessant wanneer je als bedrijf de keuze hebt gemaakt voor een 100% elektrisch wagenpark. Wil jij een keer komen sparren over jouw bedrijfsauto’s? Loop gerust eens binnen bij een van de Renault-vestigingen. Zij starten graag het gesprek en de goede koffie staat klaar.
 
Eindhoven, Europalaan 2
’s-Hertogenbosch, Nelson Mandelalaan 3
Oss, Kantsingel 24
Tilburg, Kraaivenstraat 30
Valkenswaard, Dragonder 4
Veghel, Mountbattenweg 6
 

 
 

delen