Word lid

sluiten

Breepark Breda; een multifunctionele locatie voor al je (zakelijke) evenementen

Fotografie: Else Loof

Tekst: Marsha Paans

terug naar alle artikelen

image

Breepark is de grootste evenementenlocatie en hét vrijetijdspark aan de rand van Breda. Jaarlijks worden hier de tofste muziekevenementen en de grootste festivals georganiseerd. Maar ook voor congressen, vergaderingen of bedrijfsfeesten staat het team van Breepark voor je klaar. Onder het salesteam van commercieel directeur Anneke Stins vallen Mariëlle Burggraaf en Wouter Ranke. Zij vertellen je alles over de mogelijkheden binnen Breepark Breda.

Een multifunctionele locatie
“We bieden een compleet verhaal”, begint Mariëlle te vertellen. “We zijn een multifunctionele evenementenlocatie met meerdere congres-, feest- en vergaderzalen. Doordat we deze zalen met elkaar kunnen combineren, kunnen we grote én kleine gezelschappen ontvangen. Voor elke groep hebben wij de perfecte match. Breepark is direct gelegen aan de A27 in Breda en we hebben volop gratis parkeergelegenheid. Voor bedrijven die bijvoorbeeld opereren in de Benelux zijn we dus de ideale uitvalsbasis.”
 
Het gloednieuwe Breepark café
“In oktober 2022 hebben we het gloednieuwe Breepark Café geopend. Het café is de ideale plek om elkaar te ontmoeten of om gezellig na te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Door de intieme setting is het café in te zetten voor zowel kleine gezelschappen als voor grote netwerkdiners of bedrijfsfeesten tot wel 350 personen.
 
“In de loop van december gaan ook de padelbanen open”, gaat Mariëlle verder. “Doordat we verschillende entertainment – denk aan een Virtual Reality ervaring, bowlingbaan, lasergame arena en een escaperoom – binnen Breepark hebben, kunnen we naast zakelijke bijeenkomsten ook ontspanning bieden.”
 
Boek een vergaderzaal met 10% korting bij gebruik van de code: NetwerkBreepark
 
Aanmelden Brabants Netwerkdiner maandag 27 maart 2023
 
Breepark
Bavelseparklaan 7
4817 ZX Breda
076 – 76 304 76
info@breepark.nl
www.breepark.nl
 

Op de foto: Commercieel Directeur Anneke Stins

delen